با خوردن عسل به جنگ باکتری ها بروید

در درمان سنتی عسل را برای ترمیم زخم ها و جراحت ها به کار می بردند، اما آخرین تحقیقات دانشمندان هلندی در آمستردام ثابت کرده عسل، قاتل هر نوع باکتری است. قدیمی ها هم آگاه یا ناآگاه از این خاصیت، عسل را روی زخم می گذاشتند و قند بالای آن، موجب کاهش رشد باکتری ها می شد. به دلیل خاصیت کشندگی عسل، مصرف به جا و به اندازه این ماده خوراکی برای سلامت مفید است. دلیل این ویژگی عسل هم وجود نوعی ترکیب در سیستم ایمنی زنبورها به نام دفنریل است.

 

 



موضوعات مرتبط: تندرستیخواص گیاهان دارویی
[ چهار شنبه 9 فروردين 1391 ] [ 1:11 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

کليه‌تان را با جعفری تميز کنيد!

کليه‌تان را با جعفری تميز کنيد!

با نوشيدن يک ليوان در روز متوجه خواهيد شد که تمام نمک و ديگر سموم انباشته شده در کليه شما خارج مي شود.

دانشمند: سال ها يکي پس از ديگري مي گذرند و کليه هاي ما خون ما را با دفع نمک، سم و هر گونه شيء ناخواسته که وارد بدن ما مي شود فيلتر مي کنند.


با گذشت زمان، نمک تجمع مي يابد و اين نياز به تميز کردن توسط عمليات نظافتي دارد. چگونه مي خواهيم بر اين مشکل غلبه کنيم؟

بسيار آسان است!

اول يک دسته جعفري را برداشته و تميز بشوييد. سپس آن را در تکه هاي کوچک بريده و در يک قابلمه بريزيد و با آب تميز به مدت ده دقيقه بجوشانيد و بگذاريد سرد شود.

بعد، آن را صاف کنيد و در يک بطري تميز بريزيد و داخل يخچال بگذاريد تا خنک شود.

با نوشيدن يک ليوان در روز متوجه خواهيد شد که تمام نمک و ديگر سموم انباشته شده در کليه شما خارج مي شود.

جعفري به عنوان بهترين تميز کننده کليه شناخته شده و طبيعي است

 



موضوعات مرتبط: خواص گیاهان دارویی
[ دو شنبه 7 فروردين 1391 ] [ 6:32 بعد از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

خواص بادام هندی را بخوانید

بادام هندی، مقادیر زیادی چربی‌های سالم دارد این چربی‌ها عموماً از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌كند.
به گزارش افکارنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، سعید حسینی متخصص تغذیه اظهار داشت:‌ بادام هندی منبع ارزشمند مس است، مس عنصری است كه مصرف آن از ابتلا به بیماری‌هایی مثل اختلال حواس و بیماری‌های مفصلی جلوگیری می‌كند.
وی افزود: مس یكی از اجزای مهم آنزیم‌های بدن است كه در بیشتر فرآیندهای فیزیولوژیكی شركت می‌كند. ضمن اینكه برای حذف رادیكال‌های آزاد مضر در بدن و استفاده بهینه از آهن كمك بزرگی است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران ادامه داد: مس برای تولید ملاتین و پرورش استخوان‌ها و بافت‌های ارتباطی بدن، عنصری كاملاً ضروری است. بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K‌ است كه به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن كمك می‌كند.
حسینی خاطرنشان كرد: بادام هندی فشارخون بالا را كاهش می‌دهد علاوه بر این در بادام زمینی منیزیم هم وجود دارد كه از عوامل تنظیم كننده فشارخون است.
وی در پایان تأكید كرد: اگر به بیماری‌های كلیوی یا بیماری مرتبط با كیسه صفرا مبتلا هستید، از مصرف بادام هندی صرف نظر كنید همچنین اگر مكمل‌های كلسیم مصرف می كنید، مصرف بادام هندی ممكن است در جذب كلسیم اختلال ایجاد كند


موضوعات مرتبط: خواص گیاهان دارویی
[ دو شنبه 7 فروردين 1391 ] [ 9:51 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]

گیاهان مفید(7خواص شگفت انگیز دارچین)

اگر با خستگی، کلسترول بالا، سرماخوردگی، اختلالات خواب و غیره مواجه هستید دارچین را دریابید.

این ادویه را که می‌توان در بیشتر غذاها و شیرینی‌جات استفاده کرد، برای سلامتی بی نظیر است.

در این مقاله ۷ دلیل خوب ارائه می‌دهیم که هر کدامش برای تشویق به مصرف بیشتر این ادویه کافی است. با ما همراه باشید.
 ۱- دارچین برای مقابله با سرماخوردگی و گریپ خوب است
دارچین سرشار از «آلدئید سینامیک» است که یک آنتی باکتری، ضدویروس و ضدانگل بسیار قوی محسوب می‌شود. این ادویه‌ی معطر سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت می‌کند.

روش مصرف: یک قاشق چای‌خوری دارچین و دو عدد چوب میخک را در یک فنجان آب گرم بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد.

سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. به این محلول آب نصف لیموترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگی‌تان درمان شود.
 ۲- دارچین نفخ را از بین می‌برد
 
همان طور که گفتیم دارچین خواص ضدعفونی کنندگی دارد و برای همین از فلور روده محافظت می‌کند. دارچین گرفتگی عضلات معده و روده را برطرف می‌سازند و با نفخ مقابله کرده و اسهال را رفع می‌کند.
روش مصرف: ۱۵۰ میلی لیتر آب را روی ۱ قاشق چای‌خوری چوب دارچین خرد شده یا پودر دارچین ریخته و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کرده و هر روز ۳ مرتبه (بعد از غذا) از آن بنوشید. این کار را به مدت ۷ تا ۱۰ روز تکرار کنید. توجه داشته باشید که زیاده‌روی نکنید.
 مصرف روزانه ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۸ تا ۲۹ درصد کاهش می‌دهد

 3- دارچین انرژی‌زا است
 دارچین روی جسم و روح ما تأثیر گذاشته و انرژی‌مان را بالا می‌برد. برای همین اگر احساس خستگی و کسالت می‌کنید به سراغ دارچین بروید.
 روش مصرف: روی ۱۵۰ میلی گرم آب یک قاشق چای‌خوری پُر پودر دارچین بریزید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. زمانی که احساس خستگی فیزیکی می‌کنید از این محلول بنوشید.

می‌توانید به مدت ۱۰ روز از این نوشیدنی دارچینی برای رفع احساس خستگی‌تان استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که میزان دارچین را بیشتر نکنید.
 ۴- دارچین میزان تری‌گلیسیرید و کلسترول را پایین می‌آورد

 دارچین میزان گلیسمی خون را پایین می‌آورد و به همین دلیل میزان کلسترول خون و تری گلیسیرید را کاهش می‌دهد. نتایج یک پژوهش پاکستانی نشان می‌دهد مصرف روزانه‌ی ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان تری گلیسیرید را ۲۳ تا ۳۰ درصد و میزان LDL را به میزان ۷ تا ۲۷ درصد کاهش می‌دهد.

روش مصرف: روزانه یک قاشق چای‌خوری دارچین را به انواع غذاهای خود اضافه و میل کنید.
 ۵- دارچین با پیری مقابله می‌کند
 دارچین حاوی میزان قابل توجهی تانین است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود مقابله می‌کند.
 روش مصرف: روزانه ۱ قاشق چای‌خوری به غذاهای خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که در مصرف دارچین نیز دچار افراط نشده و بیش از ۱ قاشق در روز از این ادویه استفاده نکنید.
  ۶- دارچین میزان گلیسمی را پایین می‌آورد

 دارچین با افزایش گلیسمی بعد از صرف غذا مقابله می‌کند و به همین دلیل باعث می‌شود افراد دیابتی برای صرف غذا کمتر دچار مشکل شوند.

نتایج یک پژوهش پاکستانی که در سال ۲۰۰۳ انجام گرفته است نشان می‌دهد مصرف روزانه ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۸ تا ۲۹ درصد کاهش می‌دهد.

روش مصرف: روزانه ۱ قاشق چای‌خوری دارچین به غذاهای خود اضافه کنید.

۷- دارچین اشتها را افزایش می‌دهد
 
دارچین تحریک کننده‌ی غدد بزاق و غشای مخاطی معده محسوب می‌شود. این ادویه‌ی معطر تشکیل شده از یک ترکیب قوی به نام آلدئید سینامیک است که به طور طبیعی اشتها را افزایش می‌دهد.
 روش مصرف: ۱ قاشق چای‌خوری دارچین را در ۱۵۰ میلی لیتر آب ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کرده و هر روز دو مرتبه نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.

این نوشیدنی برای زمانی که احساس بی اشتهایی می‌کنید موثر است. توجه داشته باشید که مصرفتان بیش از میزانی که توصیه شده است نباشد.

 



موضوعات مرتبط: خواص گیاهان دارویی
[ جمعه 26 اسفند 1390 ] [ 10:12 قبل از ظهر ] [ حسن نارنج پور ]
[ ]
صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد